Wieler vereniging AXA valleirenners organiseert al weer voor de 17e keer, de Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal op Zaterdag 8 april, 2023

Zoals altijd een mix van Heuvelrug, dijk en Veluwe en hoewel bijna alles echt duurder is geworden, hanteren wij nog steeds het oude tarief: €10,- of €8,- voor NTFU leden.

Deelnemers kunnen zoals altijd rekenen op:

  • Start en finish bij ons clubhuis in Veenendaal met gratis koffie
  • 2 afstanden: 110 en 140 km
  • Goed gepijlde routes
  • Verzorgingsposten onderweg

Goed om te weten:

  • De eerste honderd starters verrassen wij met een gratis bidon
  • Deelnemen via voorinschrijving en scan&go op de dag zelf
  • Geen geld terug als de tocht door gewijzigde regelgeving geannuleerd moet worden
  • De GPX op www.fietssport.nl is niet correct: er zijn enkele wijzigingen doorgevoerd
  • Een helm is verplicht

Hou je aan de verkeersregels. Het kan niet zo zijn dat door jouw gedrag wij volgend jaar onze toertocht niet meer mogen organiseren
Voorlopig is er nog geen GPX beschikbaar, er zijn wel wat wijzigingen in de route ten opzicht van voorgaande jaren
Voor de buitenlanders geldt, dat deze niet via de website aan kunnen melden, een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je NAW gegevens is dan voldoende.

Schrijf je hier in voor Veenendaal-Veenendaal 2023

Ook dit jaar is er weer voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein. Aanwijzingen van de verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden. Je bereikt vervolgens eenvoudig het AXA clubhuis aan de Waardgelder. Bij het AXA clubhuis zijn voldoende sanitaire voorzieningen, voor zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers.

Je kunt je startnummer ophalen en starten tussen 7.00 en 10.00 uur bij het AXA clubhuis op de Waardgelder 3 te Veenendaal.

De renners en vrijwilligers van AXA Valleirenners nodigen je van harte uit om met jullie vereniging, fietsgroep of individueel deel te nemen aan deze schitterende toerklassieker!

Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU;

Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er;

Het dragen van een helm is verplicht;

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg;

Houdt je aan alle verkeersregels;

Gooi geen afval weg;

Eventuele seingevers hebben geen officiële verkeersfunctie.

Het startnummer is verplicht te voeren. Alleen daarmee heb je recht op verzorging en assistentie onderweg

Op het parcours is een materiaal-/reparatiepost en een verzorgingspost aanwezig van specialist en sportvoeding marktleider www.SportvoedingWebshop.comDe eerste post is bij WV Reto te Arnhem na ca. 55 km. Hier kun je water tappen en eventueel drinken en versnaperingen kopen. Op 30 km voor het einde is er in Renkum een materiaal- en verzorgingspost. Hier is sportdrank, banaan, ontbijtkoek en water beschikbaar.

Iso Drink van SportvoedingWebshop.com wordt geschonken. Een absolute top drank. We voorzien je graag van hoge kwaliteit dus ook op gebied van sportdrank. Je kan via deze link een video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat, zie hier:Iso Drink van SportvoedingWebshop.com wordt geschonken. Een absolute top drank. We voorzien je graag van hoge kwaliteit dus ook op gebied van sportdrank. Je kan via deze link een video bekijken, zodat je optimaal voorbereid aan de start staat. Bekijk hier de video.

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal.  

Hoe kan ik inschrijven?

Alleen voorinschrijving is mogelijk! Zie elders op de website.
Voorinschrijvers ontvangen direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Bewaar deze goed en neem deze geprint mee (kan ook via smartphone) naar de startlocatie AXA clubhuis. Daar wordt de barcode gescand en ontvangt u een kaartje met belangrijke info (route/ contactgegevens etc).
De barcode op je NTFU of KNWU lidmaatschapskaart is gelijk aan die van de inschrijving en kan dus ook gebruikt worden voor scannen.

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een MTB-VIGNET nodig om er te kunnen fietsen. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.